Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!
Slider

Driewieler op Gouwestad d.d. vrijdag 13 januari 2023

op . .

Afgelopen december kwam ze opeens voorbij: Driewieler! een deels Gouds trio dat Nederlandstalige luisterpop maakt, of zoals ze zelf zeggen 'zolderkamerpop met een vleugje kleinkunst'. Ontstaan uit een opdracht aan het Rotterdamse Codartz conservatorium, brachten ze eind 2022 hun debuut-EP 'Relatietherapie' uit. Hierop zes nummers over de teloorgang van wat ooit begon als een spannende relatie.

Hoe het met de huidige stand van zaken is, komen ze op de altijd dubieuze datum van vrijdag 13 januari tussen 19 - 20 uur live vertellen en bezingen in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground.

going underground1

Begin je weekeinde met een mix van Alternative en Indie, met stijlen als pop, rock, singer-songwriter, metal, punk, ska, experimenteel en noise.

Met veel info en uiteraard aandacht voor de lokale muziekscene. En regelmatig (live-) sessies, interviews en eigen live-opnamen.

Vragen of suggesties? Een eigen bandje?? Stuur een mailtje naar bovengenoemd adres en meldt het!

Going Underground, iedere vrijdag van 19-20 uur live en dinsdag van 19-20 uur op herhaling. Daarna terug te vinden op de bekende streamingdiensten en 4 weken lang te beluisteren via de website. Van een aantal optredens staan videoclips op het Youtubekanaal 'Going Underground Official'.