Kerk In De Buurt

Programma voor Zondag 10 Mei->09.00-12.00 uur
6e zondag van Pasen.  Rogate: Maar ik verzeker jullie: wat je de Vader ook vraagt in mijn naam – hij zal het je geven.  (Joh. 16:23);               

Liturgische Kleur:  Wit

Presentatie :   Geert Hein
Onderwerp:  " Hemelvaart En Zijn Achtergrond " 
Meditatie Door:  Jan Fondse, van de Oud-Kath.Kerk Parochie H.Joh.De Doper
Onderwerp:   " NNB "
Column:  Willem den Boer
Interview :  Lia Sevenhoven 
Raakvlakberichten:  Eline van Tilborg

De uitzending van deze ochtend,  is vanaf dinsdag nog 4 weken te beluisteren.
via: Radio/Religie/ Kerk In De Buurt/Button uitzending gemist.
 

 

Precious Wood Bij Going Underground

Vrijdag 8 mei is de Gouds/Moordrechtse band Precious Wood te gast in het muziekprogramma Going Underground.
Na het stoppen van de symfonische rockband Eyes Can’t See, besloten leden John Tol (ex-AJ Mhario) en Ron Oppelaar (Ammocave) een nieuwe band op te richten. Dat werd het op blues, rock en hardrock geënte Precious Wood, waarmee in 2013 op de planken werd gedebuteerd. Afgelopen november verscheen hun in eigen beheer opgenomen debuutplaat ‘Everything And More’, waarna het een en ander in de band veranderde.
Inmiddels weer tot rust gekomen, komt de band tijdens de uitzending meer over zichzelf vertellen en laat nummers van hun CD horen.

Weernieuws voor Gouda

Weersverwachting voor regio Gouda door weerman Jan Willem de Wit van Meteo Gouda.

 
 

Opgesteld door: Jan Willem de Wit op dinsdag 5 mei 2015 - 10.00 uur.

Volgende update: dinsdag 5 mei 2015 - 19.30 uur.
 

 

Vandaag zware buien met onweer, hagel en windstoten!

Vannacht is er circa 9 mm. regen gevallen in de Goudse regio en er komt nog meer hemelwater aan. Vandaag is het warm en benauwd en geregeld trekken vanuit het zuidwesten (onweers)buien over het Groene Hart. Deze zware buien kunnen vergezeld gaan van hagel, bovendien zijn zware windtstoten mogelijk.

Vandaag (Bevrijdingsdag) wordt warm met maxima tussen 20 graden in het Reeuwijkse plassengebied en de Krimpenerwaard tot 22 graden Celsius in het Goudse centrum. In de vroege ochtend verlaat de regen via het noorden het Groene Hart. Tijdelijk is het droog, maar al gauw trekken vanuit het zuidwesten zware buien over Zuid-Holland. Later in de middag wordt het in het westen weer droog en is er veel zonneschijn, maar waait het tot in de avond wel stevig door met een windkracht 5 tot 6 Beaufort. In de avond wordt is het vrijwel overal droog in de regio en de wind zwakt af naar matig, kracht 3tot 4 Beaufort. In de nacht naar woensdag wakkert de wind wederom flink aan. Neerslagverwachting: 15 tot 20 mm.

De zwaarste buien verwacht ik in de eerste helft van de middag tijdens de passage van een goed ontwikkelde buienlijn! Enkele buien kunnen voorafgegaan worden door een zogenaamde "Shelfcloud."


Neerslagverwachting Gouda de komende 3 uren!

 

Neerslag verwachting voor Gouda

Onderwerpen