Vacature Systeembeheerder Radio

Gouwestad Radio zoekt voor het onderhoud van ons computersysteem iemand met kennis van win7, internet, netwerken en batchprogramma's.
Samen met de huidige beheerder krijg je de verantwoordelijkheid over het computernetwerk dat verantwoordelijk is voor de besturing van de radio-uitzendingen.  Op termijn komt daar ook het netwerk van de TV-collega's bij.
Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kerk In De Buurt

Programma voor Zondag 5 April->09.00-12.00 uur
1e zondag van Pasen.   1e Paasdag                          
Liturgische Kleur:  Wit

Presentatie :   Willem Pronk
Onderwerp:  " Muziek Voor Pasen " 
Meditatie Door:  Ruth Thieme, Remonstrans Emiritus Predikant te Gouda
Onderwerp:   " Opstaan "
Column:  Willem den Boer
Interview :  Er is geen interview voor vandaag 
Raakvlakberichten:  Er zijn geen raakvlakberichten voor vandaag

De uitzending van deze ochtend,  is vanaf dinsdag nog 4 weken te beluisteren.
via: Radio/Religie/ Kerk In De Buurt/Button uitzending gemist.
 

 

Uitzendingen Gouwestad TV Weer Vier Maal Per Dag

Wegens technische problemen,was het aantal uitzendingen van Gouwestad TV teruggebracht tot  2 keer per dag. Deze problemen zijn inmiddels verholpen, en met ingang van maandag 30 maart 19.30 uur zendt Gouwestad TV weer dagelijks uit om: 10.30 uur, 15.30 uur, 19.00 uur en om 22.30 uur. Wij hopen,dat u weer met veel plezier naar onze uitzendingen zult kijken.

Gouwestad Radio Start Opleiding Radiotechniek

Binnenkort start Gouwestad Radio weer een opleiding Radiotechniek.
Hiervoor zijn wij nog op zoek naar enthousiaste mensen m/v met gevoel voor techniek die de fijne kneepjes van het radio maken willen leren.
Ben je 18 jaar m/v of ouder ? Meldt je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Weernieuws voor Gouda

Weersverwachting voor regio Gouda door weerman Jan Willem de Wit van Meteo Gouda.

  
 

Opgesteld door: Jan Willem de Wit op maandag 30 maart 2015 - 21.30 uur.

Volgende update: dinsdag 31 maart 2015 - 05.30 uur.
 

 

Dinsdag fris, nat en onstuimig!

Zondag wij waaide en regende het al stevig, de komende dagen zien er ook allerminst fraai uit. Vooral morgen krijgen wij opnieuw met veel regenwater en bovendien ook veel wind te maken. Vanaf Goede Vrijdag gaat de wind geleidelijk liggen en brengt een hogedrukgebied ons rustig, droog en zonniger weer.

Vanavond maakt de overwegend matige westenwind even plaats voor een meest matige zuidwestvariant. Vanuit het westen wordt de bewolking steeds dikker en later vanavond gaat het langdurig regenen. Vannacht is het overal in de regio regenachtig en trekt de wind opnieuw flink aan. Het wordt niet kouder dan een graad of 7 als minimumtemperatuur.


Neerslagverwachting Gouda de komende 3 uren!

Neerslag verwachting voor Gouda

Morgen waait het stevig. Er staat een krachtige tot harde westenwind in de Goudse regio, 6 tot 7 Beaufort en er komen zware windstoten voor tot 100 km per uur. In de ochtend valt nog geruime tijd regen. Stapelwolken en zon wisselen elkaar in de middag in rap tempo af. De meeste zon is ‘s middags te vinden in de westelijke provincies, dat is morgen dan ook het enigste positieve aan het weer. Er trekken nu en dan ook enkele buien over de Goudse regio en ook hierbij zijn de beste papieren voor het westen. Het wordt morgenmiddag circa 10 graden Celsius in het Groene Hart.

Morgenavond stroomt koudere lucht het land in en kan het ’s nachts ondanks veel wind en regenbuien afkoelen tot een graad of 3 in Gouda en omstreken.

Onderwerpen