Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!
Slider

Supergrass op Gouwestad

op . .

Supergrass

Vrijdag 30 september zijn tussen 19 - 20 uur in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground exclusieve interviews te horen met de leden van de Britpopband Supergrass.

Nadat de band in juni 2010 stopte, verrastten ze vriend en vijand in 2019 met twee verrassingsoptredens, in 2020 gevolgd door wat een zes maanden durende wereldtour had moeten worden. Corona gooide ook hier roet in het eten. Dit jaar toerde de band alsnog door de VS en deed ook enkele Europese festivals aan.

Vlak voor hun slotoptreden tijdens het herdenkingsconceert voor Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins, deed de band het Nirwana Tuinfeest in het Brabantse Lierop aan. Presentator Leo Hoek van Dijke werd uitgenodigd een dagje mee te lopen en sprak daarbij de bandleden. Deze gesprekken zijn tijdens de uitzending te horen, afgewisseld met opnamen van de reünietour.

going underground1

Begin je weekeinde met een mix van Alternative en Indie, met stijlen als pop, rock, singer-songwriter, metal, punk, ska, experimenteel en noise. Met veel info en uiteraard aandacht voor de lokale muziekscene. En regelmatig (live-) sessies, interviews en eigen live-opnamen.

Vragen of suggesties? Een eigen bandje?? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Going Underground, vrijdagavond om 19.00 uur, op Gouwestad radio.