Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!
Slider

Going Underground: Panic in Gouda!

op . .

Jimmy Is Punk

Op 3 mei 1978 vond het allereerste punkconcert in Gouda plaats, toen de band Panic optrad tijdens een schoolfeest van de Middelbare Land- en Tuinbouwschool in De Kunstmin.

Het zou een roemruchte avond worden, met meerdere arrestarties en 2700 gulden schade. Het optreden werd gefilmd en opgenomen en later verwerkt in de documentaire Jimmy Is Punk - The Story Of Panic!.

Bassist Piet v Dijk wil graag een reünie organiseren met bandleden en het publiek van die avond, om de film te vertonen. Daarom komt hij vrijdag 30 juni, samen met gitarist Michiel, Jimmy-producent Duco en bezoeker Willem naar de studio, om tussen 19 - 20 uur in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground herinneringen op te halen en over de film en de reünie te praten.

going underground1

Begin je weekeinde met een mix van Alternative en Indie, met stijlen als pop, rock, singer-songwriter, metal, punk, ska, experimenteel en noise. Met veel info en uiteraard aandacht voor de lokale muziekscene. En regelmatig (live-) sessies, interviews en eigen live-opnamen.

Vragen of suggesties? Een eigen bandje?? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Going Underground, vrijdagavond om 19.00 uur, op Gouwestad radio.