cialis zonder voorschrift
Home Week 10 (04-3-2013)

Kies hier de uitzending

Gouwestad Magazine - 4 t/m 10 maart 2013

In dit eigentijdse format zijn vertrouwde elementen uit de vroegere programma’s Studio Gouda, Gouda Centraal en Rondje Gouda samengevoegd. De programmering bestaat uit een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De presentatie ligt in handen van een roulerend team. Samen met de studiogasten brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Gouwestad Magazine duurt een half uur. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Bekijk hele programma

 

Kiezel en Kei
We beginnen met Kiezel en Kei. Dit is de naam voor de nieuwe rouwgroep die zich speciaal richt op kinderen die een gezinslid hebben verloren. Verliesbegeleidster Annuska Luigjes heeft deze groep opgericht. Zij is in onze studio voor een gesprek.
Bekijk

Julianasluis
De Julianasluis is een schutsluis met roldeuren tussen de Hollandsche Ijssel en de Gouwe. Jarenlang voldeed deze sluis, maar schepen worden steeds groter en voor hele grote schepen was de sluis eigenlijk te klein. 5 september 2012 is begonnen met de bouw van een 2e sluis die bedoeld is voor de beroepsvaart.
Bekijk

NLdoet
15 en 16 maart is het weer zover: dan organiseert het Oranjefonds de vrijwilligersactie NLdoet. Het team van Jonge Goudse ging deze week op pad om te kijken wat deze actie op basis van vrijwilligerswerk precies inhoudt.
Bekijk

Marianka Peters in gesprek met....
Het verzetsmuseum heeft een nieuwe directeur en het Historisch Platform een nieuwe voorzitter. Beiden zitten aan tafel en Marianka Peters praat hier met hen over.
Wat is voor hen de uitdaging in deze nieuwe functie?
Bekijk