Gouwestad Magazine 22-1-2018 t/m 28-1-2018

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2018 week 4 Straatinterview - Stadsstrand op Goudasfalt
2018 week 4 Straatinterview - Stadsstrand op Goudasfalt
In de straatinterviews krijgen Gouwenaars deze week een zomerse vraag: wat vindt u van het stadsstrand op GOUDasfalt? Per 1 april moet het strand opengaan. Zwemmen in de IJssel is niet de bedoeling, maar met allerlei strandactiviteiten moeten de badgasten toch het strandgevoel krijgen. De Gouwenaar ...
2018 week 4 Ivo Positivo - Goudse vlogger in hart en nieren
2018 week 4 Ivo Positivo - Goudse vlogger in hart en nieren
Een reportage over Ivo Positivo, het alter ego van Ivo Straver. Hij is een Goudse vlogger in hart en nieren. Met een grote dosis zelfvertrouwen en gewapend met zijn camera doet hij verslag van verschillende feesten en evenementen.
2018 week 4 Sportgala 2017
2018 week 4 Sportgala 2017
Op maandag 15 januari was het Goudse Sportgala. In een winters decor dit keer: Koek en Zopie op de Markt bij de ijsbaan. Tijdens het sportgala werd de sportvrouw, sportman, sporttalent en sportploeg van 2017 bekendgemaakt. Sportverslaggever Gerrit Schinkel was erbij.
2018 week 4 Studiogesprek - Gouds mannenkoor De Liedertafel 95 jaar
2018 week 4 Studiogesprek - Gouds mannenkoor De Liedertafel 95 jaar
Mannenkoor Gouda’s Liedertafel bestaat 95 jaar. Dat heeft het koor al gevierd op de dag van de verjaardag op 7 januari met een Nieuwjaarsconcert. Maar het echte feestje moet nog komen met een groots concert in de Goudse Schouwburg. In de studio een gesprek met Joop Meijers en Rick Schmol van Gouda...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen