Gouwestad Magazine 20-2-2017 t/m 26-2-2017

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.
2017 week 8 - Wim Wagenaar maakte veel mee
2017 week 8 - Wim Wagenaar maakte veel mee
Gouwenaar Wim Wagenaar woont in Verzorgingstehuis Irishof. Hij is 80 jaar en heeft veel meegemaakt. Zo verhuisde hij 40 keer in zijn leven.
2017 week 8 -  Kind en oorlog
2017 week 8 - Kind en oorlog
In het verzetsmuseum loopt deze zojuist geopende tentoonstelling en is er een belangwekkende lezing op 23 februari over transporten voor ondervoede kinderen.
2017 week 8 - Verrukkelijke landschappen
2017 week 8 - Verrukkelijke landschappen
Vanaf 21 februari is op de bovenverdieping van Museum Gouda een tentoonstelling over romantische landschappen te zien van Paul Arntzenius. Een must voor iedereen die van de Haagsche School houdt.
2017 week 8 - Opknappen tuin 't Veerhuijs
2017 week 8 - Opknappen tuin 't Veerhuijs
De tuin van ’t Veerhuys wordt opgeknapt door drie vrijwilligers (via Stichting Present) en 3 statushouders. Een heel zinnige dagbesteding.
2017 week 8 - Studiogesprek - Havendagen ja of nee
2017 week 8 - Studiogesprek - Havendagen ja of nee
Gouda Waterstad stopt maar de Goudse Havendagen gaan door in juni a.s. Een fantastisch goed bericht. Voorzitter Ronald Blitz ziet het helemaal zitten en verwacht duizenden mensen rond de Museumhaven.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen