Gouwestad Magazine 18-12-2017 t/m 24-12-2017

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.
2017 week 51 Straatinterview.- Wat doet de Gouwenaar met de feestdagen
2017 week 51 Straatinterview.- Wat doet de Gouwenaar met de feestdagen
Voor veel mensen is december een van de gezelligste maanden vaan het jaar: maar het kan ook veel stress opleveren. Haalt u dit jaar alles uit de kast? Of doet u het dit jaar wat rustiger aan, om die stress te voorkomen. We vroegen het aan de Gouwenaar in het straatinterview.
2017 week 51 - Impressie van Gouda bij Kaarslicht
2017 week 51 - Impressie van Gouda bij Kaarslicht
Op 15 december werd de 62ste editie van Gouda bij Kaarslicht georganiseerd. Natuurlijk met het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom, maar Gouda bij Kaarslicht is veel meer dan dat. Een impressie.
2017 week 51 - Gouda in kerstsfeer
2017 week 51 - Gouda in kerstsfeer
U heeft het wellicht al gezien: maar de donkere dagen worden een stuk sfeervoller met alle kerstversieringen in Gouda. We hebben de mooiste plekken voor u in beeld gebracht.
2017 week 51 Studiogesprek -  Amnesty International Gouda
2017 week 51 Studiogesprek - Amnesty International Gouda
Ieder jaar in december organiseert Amnesty International de schrijfmarathon: iedereen kan dan een brief schrijven voor mensen die zijn gemarteld om wat ze geloven, die worden gediscrimineerd om wie ze zijn of vastgezet werden omdat ze voor hun mening uitkwamen. Ook in Gouda werd de schrijfmarathon g...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen