Gouwestad Magazine 04-12-2017 t/m 10-12-2017

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.
2017 week 49 - Dierenopvangcentrum Gouda
2017 week 49 - Dierenopvangcentrum Gouda
Wat weet de Gouwenaar over het Dierenopvangcentrum Gouda? En hoe werkt dat eigenlijk, de opvang en plaatsing van honden en katten? Gouwestad nam een kijkje in het Dierenopvangcentrum en peilde de omstandigheden.
2017 week 49 - Gesprek met wethouder Hilde Niezen
2017 week 49 - Gesprek met wethouder Hilde Niezen
Maandelijks gaat Marianka Peters voor Gouwestad in gesprek met de burgemeester of een van onze wethouders. Dit keer zien we haar met wethouder Hilde Niezen met onder andere als inzet: Afval scheiden loont!
2017 week 49 - Pelle van Esch opent Kaarsjesavond
2017 week 49 - Pelle van Esch opent Kaarsjesavond
Kaarsjesavond zal door Gouds muzikaal talent Pelle van Esch met zijn bastrombone worden geopend. In een reportage worden fragmenten getoond uit een interview van mei van dit jaar en de uitreiking van een jeugdlintje aan Pelle op 17 november.jl.
2017 week 49-  Maurits Tompot ereburger van Gouda
2017 week 49- Maurits Tompot ereburger van Gouda
Maurits Tompot is benoemd tot ereburger van Gouda. Dit gebeurde op zijn laatste werkdag als koster van de Sint-Janskerk. Hij ontving de hoogste stadsonderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten als ambassadeur van Gouda's culturele erfgoed. De heer Tompot was in de Gouwestad studio aanwezig om hi...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen