2017 week 46 (13-11-2017)

Gouwestad Magazine - 13 t/m 20 november 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Straatinterview
Kent de Gouwenaar de publieke lokale omroep RTV Gouwestad? Zo ja, is de Gouwenaar tevreden over de geboden onderwerpen? Zouden er veranderingen moet komen en heeft men nog goede suggesties voor modernisering?


Sport: Aikido
Het maandelijkse sportitem staat in het teken van Aikido.Sensei Stijn Donders gaf verslaggever Gerrit Schinkel een lesje Japanse krijgskunst in de dojo aan de Johan den Haenstraat in Gouda.


Gouda van 1562 tot 2017
Met de tentoonstelling "Gouda van 1562 tot 2017" maakt fotograaf Hans Wilschut een prachtig, artistiek portret van het historisch Gouda van nu. Hij doet dat met groot formaat foto's waarin je als kijker kunt verdwalen.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen