2017 week 44 (30-10-2017)

Gouwestad Magazine - 30 oktober t/m 6 november 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Straatinterviews : Griepprik wel of niet?
Veel Gouwenaren hebben de oproep voor de griepprik weer ontvangen van hun huisarts. Toch geeft niet iedereen gehoor aan deze vaccinatieoproep. Waarom niet?


Kunstuitleen Gouda 40 jaar
Kunstuitleen Gouda bestaat 40 jaar en dát moet gevierd worden. Voor wie wél een kunstliefhebber is, maar niet de portemonnee van een connaisseur heeft, is de kunstuitleen een uitkomst en fleurt de Kunstuitleen diverse Goudse huiskamers op met kleine en grote kunstwerken. Vanaf 4 november tot het eind van het jaar is er een speciale tentoonstelling.


Duurzaamheidsdag Gouda
Groen moet je doen! Op het Coornhert Gynasium lieten inwoners van Gouda zich informeren over hun bijdragen aan een gezonder leefklimaat.


Waterconferentie in Gouda
Als het water weer gaat stromen, krijgt Gouda zijn ziel terug. Dat is het motto van het Watergilde en de Historische Vereniging. Op 23 november wordt de 11e waterconferentie gehouden in de St Jan. Voorzitter Hans Suijs van het Watergilde vertelt over klimaatverandering en bodemverzakking in Gouda.


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen