Informatieavond coeliakie in Groene Hart ZiekenhuisInformatieavond coeliakie in Groene Hart Ziekenhuis

Heeft u coeliakie?
Door het volgen van een glutenvrij dieet, nemen klachten zoals diarree en buikpijn meestal al na een paar weken af. Het blijft altijd moeilijk om het dieet vol te houden. Ook is het voor de omgeving lastig te begrijpen. ‘Je groeit er vast overheen’ of ‘Dat ene koekje kan toch geen kwaad?’

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) hecht veel waarde aan goede voorlichting over coeliakie en organiseert daarom op maandag 18 maart een informatieavond voor mensen met coeliakie.

De kosteloze informatieavond start om 20.00 uur in het Green Restaurant van het GHZ te Gouda. Kinderarts Dr. Meine Jansen en diëtist Cranenburgh geven voorlichting over coeliakie. De Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) is aanwezig voor aanvullende informatievoorziening en ten slotte is er gelegenheid om glutenvrije producten te proeven. De extra thema’s die behandeld zullen worden zijn obstipatie en lactose-intolerantie.

Kijk voor meer informatie op www.ghz.nl/coeliakie.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
Coeliakie heb je niet alleen en daarom zijn ook partners, kinderen, (groot)ouders, juffen en andere belangstellenden van harte welkom.

Onderwerpen