Inschrijving 2e editie Rabobank Sponsorfietstocht 2018 van start

Inschrijving 2e editie Rabobank Sponsorfietstocht 2018 van start
 
De tweede editie van de Rabobank Sponsorfietstocht vindt plaats op zaterdag 30 juni.

Alle verenigingen en stichtingen uit Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk kunnen zich vanaf heden inschrijven voor deze sportieve tocht. Door mee te doen, kunnen leden van verenigingen en stichtingen en andere belangstellenden geld bij elkaar fietsen voor hun club.

 
De Rabobank Sponsorfietstocht maakt het verenigingen en stichtingen mogelijk hun clubkas aan te vullen. Voor iedereen die de Sponsorfietstocht uitrijdt en bij alle stempelposten onderweg een stempel heeft gehaald, doneert de Rabobank vijf (vijftien kilometer), tien (dertig kilometer), twintig (zestig kilometer) of vijfentwintig (wielrenroute) euro aan de verenigingof stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren verdienen daarmee veel geld.

De Rabobank Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, een van de belangrijkste ondersteuners van lokale verenigingen en stichtingen in deze regio. De bank vindt het belangrijk om via sponsoring en donaties haar betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en verenigingen en stichtingen te helpen hun ambities te realiseren.
 
Inschrijven voor de Rabobank Sponsorfietstocht kan via de website van het evenement. Daar is ook meer informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht te vinden. De tocht is eveneens te volgen via Twitter: @RaboGouwestreek.

 

Onderwerpen