2017 week 39 (29-9-2017)

Gouwestad Magazine - 25 september t/m 1 oktober 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Sportschool moet dicht
Sportschool Victory Centrum in Goverwelle dreigt de deuren te moeten sluiten. Eigenaar Walraven stelt dat hij teveel wordt tegengewerkt. Terwijl zijn doel zo nobel is: jongeren weerbaar maken en agressie beheering.


Goudse Geheimen
Tijdens de Goudse Kaasfeesten vertelden Gouwenaren over hun Goudse Geheimen. Ook stadsgids Johan van Dongen komt nu over de brug: hij onthult zijn eigen geheim: Erasmus, het kind van Gouda.


Stadsjournaal
In het Stadsjournaal wordt aandacht besteed aan actuele nieuwtjes en wetenswaardigheden.


Gouds Eenakter Festival
Voor de 35ste keer wordt op 30 september het Goudse Eenakter Festival gehouden. Een prachtig en creatief evenement met 9 toneelgroepen in de Garenspinnerij.


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen