2017 week 38 (18-9-2017)

Gouwestad Magazine - 19 t/m 24 september 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Straatinterview
Op zaterdagen worden bezoekers van het centrum vaak aangesproken door politieke partijen, krantenverkopers, energiebedrijven, enz. Wat vindt u daarvan?


Veekeuring
Na 16 jaar afwezigheid was er eindelijk weer een grote koeienkeuring op de Markt. Een evenement met blatende beesten, melk, kaas en de ouderwetse lucht van koeienpoep.


Gesprek met B&W van Gouda
Marianka Peters in gesprek met wethouder Tetteroo over de Gouda Pas. Deze pas geeft minima volop korting op allerlei gebied.


Lokale aktie voor Stint Maarten
De 24 jarige Dominique Heeren had samen met haar vriend een prachtig restaurant op Sint Maarten. Werkelijk alles is verwoest door de orkaan Irma. Maar ze is niet stil in een hoekje gaan zitten…


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen