2017 week 29 (17-7-2017)

Gouwestad Magazine - 17 t/m 23 juli 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Kinderburgemeester
Romaissa Magouh werd tot haar grote verbazing de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Het doel van deze jaarlijkse verkiezing is kinderen méér bij de stad te betrekken.


Foodtrucks festival op het GOUDasfaltterrein
Een mooie reportage over het Foodtrucks festival op het GOUDasfalt terrein. Een culinair evenement waar men 3 dagen kon genieten van drinktrucks en foodtrucks met daarnaast een gevarieerd muzikaal en Kidsprogramma.


Stadsjournaal
met deze keer aandacht voor het Houtmansconcert en nieuw natuurgebied bij Westergouwe.


Gouda bestaat in 2022 750 jaar
Gouda moet warm gemaakt worden voor het feestjaar 2022, wanneer de stad 750 jaar bestaat. Het thema is: ‘Gouda smaakt naar meer’. Deze week aandacht voor 2 toppers voor de komende jaren: Zotte Zaterdag en de Goudse Kaasfeesten.


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen