Gouwestad Magazine 9-1-2017 t/m 15-1-20147

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2017 week 2 Straatinterview
2017 week 2 Straatinterview
Een rondje schaatsen om het stadhuis op de Markt op een 150 meter lange baan. Dat kan volgend jaar in Gouda. Een kaartje voor die nieuwe ijsbaan kost dan 5,50 euro, dat is 50 cent meer dan dit jaar, maar daarvoor krijg je wel dat rondje stadhuis dus. Hoe enthousiast is de Gouwenaar hierover?
2017 week 2 Mieke de Haan
2017 week 2 Mieke de Haan
Vanaf 15 januari exposeert Mieke de Haan in de Witte Zaal in Museum Gouda met "Mieke de Haan schildert", maar ze richt er ook een klein atelier in. T/m 4 juni schildert Mieke op donderdagen tussen 12 en 5 en op zondagen tussen 2 en 5 uur 's middags in het museum. TV Gouwestad zocht haar op in haar ...
2017 week 2 Heropening BSO Bibelebonz
2017 week 2 Heropening BSO Bibelebonz
27 december jl. kwam loco-kinderburgemeester Lois de verbouwde BSO Bibelebonz officieel heropenen. Na weken stof, getimmer & gehamer is de verbouwing klaar De feestelijke heropening werd gedoopt tot: Hoera-de-verbouwing-is-voorbij-feestdag. Met taarten bakken en een disco was het een mooi feestje!
2017 week 2 Bibliotheek Gouda
2017 week 2 Bibliotheek Gouda
In de studio een gesprek met Erna Staal, de nieuwe directeur van de bibliotheek Gouda, gehuisvest in de Chocoladefabriek

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen