Rabobank Foundation draagt bij aan ondersteuning van kinderen uit minimagezinnen in KrimpenerwaardRabobank Foundation draagt bij aan ondersteuning van kinderen uit minimagezinnen in Krimpenerwaard

De Rabobank Foundation steunt Leergeld Zuid-Holland Midden in Gemeente Krimpenerwaard met een ruimhartig bedrag van €5000.

Afgelopen donderdag namen Wethouder Jan Vente en Leergeld Bestuurssecretaris Mark Schutjens, op de Emmaschool in Schoonhoven, de cheque in ontvangst. Met deze donatie kan Leergeld gezinnen met een laag inkomen en/of hoge schulden een steuntje in de rug bieden. Hiermee kunnen kinderen die even iets extra’s nodig hebben, zoals kleding of een fiets voor naar school, een beroep doen op Leergeld.
 
Via dergelijke initiatieven probeert Stichting Leergeld zowel publieke als private geldstromen bij elkaar te brengen en zo effectief mogelijk terug te geven aan de doelgroep. Het uitgangspunt hierbij is “elk kind doet mee”. Namens Stichting Leergeld en Gemeente Krimpenerwaard willen wij de Rabobank Foundation hartelijk bedanken.


Onderwerpen