Wethouder Sleeuwenhoekverrast mantelzorgers met cadeaubonnenWethouder Sleeuwenhoekverrast mantelzorgers met cadeaubonnen 
 
Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek bracht woensdag 22 mei de eerste Krimpenerwaardcadeaubonnen bij verschillende mantelzorgers uit onze gemeente. Zij werd vergezeld door Teus Hoogerwaard van stichting Promotie Krimpenerwaard. Deze stichting gaat de overige cadeaubonnen bij de mantelzorgers thuis bezorgen.
 
Cadeaubonnen voor mantelzorgers
In onze gemeente zorgen veel mensen voor hun naaste. De gemeente Krimpenerwaard waardeert de inzet van de vele mantelzorgers die in onze gemeente actief zijn. Als teken van waardering ontvangen onze mantelzorgers dit jaar Krimpenerwaardcadeaubonnen ter waarde van € 100,-.

De Cadeaubon Krimpenerwaard kan op veel locaties ingeleverd worden
De Cadeaubon Krimpenerwaard kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een uitstapje, workshop, museumbezoek of een lunch. Ook kan er een overnachting op het platteland of in een luxe hotel geboekt worden. Daarnaast is de bon te besteden bij een van de deelnemende (streekproducten)winkels in de Krimpenerwaard. Op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl staan alle inleveradressen.

Mantelzorgers kunnen cadeaubonnen zelf aanvragen
Mantelzorgers kunnen de waardering bij het mantelzorgsteunpunt van de welzijnsstichtingen aanvragen. Kijk hiervoor op onze website www.krimpenerwaard.nlen zoek op mantelzorg. Hier is ook te vinden aan welke voorwaarden een mantelzorger moet voldoen om de mantelzorgwaardering te kunnen ontvangen.

Mantelzorgpas niet meer geldig per 1 juli 2019
Als waardering voor de mantelzorgers heeft de gemeente in de afgelopen jaren mantelzorgpassen uitgegeven. De gemeente heeft besloten de mantelzorgers op een andere manier te waarderen en te stoppen met de mantelzorgpas. Mantelzorgers kunnen het tegoed  dat nog op hun pas staat tot 1 juli 2019 besteden. Na deze datum is de pas niet meer te gebruiken.

Onderwerpen