Sportverenigingen kunnen voortaan terecht bij Team Sportservice KrimpenerwaardSportverenigingen kunnen voortaan terecht bij Team Sportservice Krimpenerwaard
 

Team Sportservice Krimpenerwaard adviseert en begeleidt inwoners en verenigingen op sportgebied. De verenigingsadviseurvan Team Sportservice Krimpenerwaard weetwat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden.
Hij staat klaar om uw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen.
 
Team Sportservice Krimpenerwaard denkt met u mee
Verenigingen hebben soms te maken met lastige uitdagingen. Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. Team Sportservice Krimpenerwaard denkt met u mee en zoekt samen met u naar mogelijkheden.

Heeft u een idee hoe u inwoners aan het bewegen kunt krijgen? Of wilt u een clinic organiseren om de jeugd kennis te laten maken met uw sportvereniging? Team Sportservice Krimpenerwaard kijkt samen met u naar de mogelijkheden om uw plan te realiseren. Hierbij wordt gekeken wat de vereniging zelf kan oppakken en waar ondersteuning bij nodig is. Dat kan zijn op het gebied van communicatie, organisatie, sportspecifieke kennis, het verbinden van partijen, enzovoort.
 
Meer informatie
Wilt u weten wat Team Sportservice Krimpenerwaard voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan contact op met verenigingsadviseur Sean van Domburg via 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Onderwerpen