Informatieavond asfalteren Hoeksekade in Bergschenhoek op 2 meiInformatieavond asfalteren Hoeksekade in Bergschenhoek op 2 mei
 
In de tweede helft van mei wordt de Hoeksekade tussen het Sporthoekpad en de Kromme Tochtweg in Bergschenhoek opnieuw geasfalteerd. Het werk duurt ongeveer anderhalve week en heeft invloed op de bereikbaarheid van woningen en bedrijven in de omgeving.

Daarom organiseert het Recreatieschap Rottemeren op woensdag 2 mei van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond over de werkzaamheden.
Bewoners, medewerkers van bedrijven aan de Hoeksekade en andere belanghebbenden zijn dan van harte welkom in Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146,
2661 JL  in Bergschenhoek.
 
Tijdens de informatieavond geeft het Recreatieschap Rottemeren uitleg over de werkzaamheden, de omleidingsroute, de planning van de werkzaamheden, bereikbaarheid van aanwonenden en afspraken over bereikbaarheid bij calamiteiten. Er is gelegenheid om vragen te stellen en mee te denken over oplossingen om de overlast te beperken.
 
Wat gaat er gebeuren?
Het grootste deel van de tijd blijft één rijbaan beschikbaar en kan het verkeer erlangs met behulp van stoplichten of verkeersregelaars. Het asfalteren van de toplaag moet echter in één keer gebeuren, de weg wordt hiervoor gedurende enkele uren geheel afgesloten. Naar verwachting is het werk eind mei gereed. 

Meer informatie vindt u op www.heerlijkbuiten.nl/nieuws  

Onderwerpen