Gouwestad Magazine 29-2-2016 t/m 6-3-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 9 Straatinterviews plastic tasjes
2016 week 9 Straatinterviews plastic tasjes
Uit milieuoverwegingen mogen er sinds 2016 in winkels geen plastic tasjes meer gegeven worden om datgene wat je gekocht hebt, mee naar huis te dragen. Dat betekent dat je óf voor een tasje moet betalen óf zelf een tasje moet meenemen. Wat doet de Gouwenaar? Gerdine Wijnmaalen ging de straat op.
2016 week 9 GHZ introduceert Beleef
2016 week 9 GHZ introduceert Beleef
Doorgekookte bloemkool, een harde karbonade en zompige vanillevla. Dat is het beeld wat veel mensen hebben als denken aan ziekenhuismaaltijden. Het Groene Hart Ziekenhuis vond dat dat anders moest en presenteerde onlangs hun nieuwe maaltijdservice.
2016 week 9 Die Goude
2016 week 9 Die Goude
In het tijdschrift van de historische vereniging Die Goude wordt de historie van Gouda verteld door mensen die het verleden zelf beleefd hebben en meegebouwd hebben aan de ontwikkeling van de stad. De heer IJsselstijn, 86 jaar, is één van hen.
2016 week 9 Ontslagcafe
2016 week 9 Ontslagcafe
Als je je ontslag hebt gekregen, moet er veel geregeld worden en vaak kan je wel wat hulp gebruiken. Hoe zit het met het aanvragen van de WW? Vind je snel weer een andere baan? Is je sollicitatiebrief wel goed? En daarom bestaat het ontslagcafé

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen