Gouwestad Magazine 28-11-2016 t/m 4-12-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 48 Straatinterview
2016 week 48 Straatinterview
De samenzang van Gouda bij Kaarslicht is, net als vorig jaar, verplaatst naar de vooravond, Gaat de Gouwenaar naar deze ‘verlichte’ avond? Gerdine Wijnmaalen ging op pad.
2016 week 48 Schuttelarijstuk
2016 week 48 Schuttelarijstuk
Kunstenaar Suzan Schuttelaar werkt elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in het Museum Gouda in de Jeruzalem Kapel, aan een hedendaags schutterstuk. Ze noemt het zelf een Schuttelarijstuk. Voor de personages heeft Suzan zich laten inspireren door de tentoonstelling “Waarom gaat het goed in...
2016 week 48 Wintereditie Gouds Montmartre
2016 week 48 Wintereditie Gouds Montmartre
Gouds Montmartre krijgt een wintereditie. Ruim 10 jaar is Montmartre op de Goudse markt in de historische binnenstad een begrip en wegens succes is er dit jaar een wintervariant in de overdekte Nieuwe Marktpassage. Op woensdag en zaterdag kunt u zich even in Parijs wanen op deze curiosa- en brocante...
2016 week 48 Stichting de Kring Gouda
2016 week 48 Stichting de Kring Gouda
De studiogasten zijn Dymphna Bazen van Stichting de Kring Gouda en Mandy. Dymphna zorgt met medewerking van een heleboel instanties en lieve mensen ervoor dat ook minderbedeelde ouders (zoals Mandy, moeder van 2) en hun kinderen, tóch een cadeautje kunnen krijgen van de Sint.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen