Gouwestad Magazine 14-11-2016 t/m 20-11-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 46 Sinterklaasintocht
2016 week 46 Sinterklaasintocht
De Intocht van Sint Nicolaas met sfeervolle beelden van een stomende boot, blije kinderen en een trotse burgemeester. Hij komt… hij komt…
2016 week 46 Kunstenaars in voormalig ziekenhuis
2016 week 46 Kunstenaars in voormalig ziekenhuis
Het voormalige Sint Jozefziekenhuis is nu een kunstenaars locatie. Casper Cammeraat, Ruth Osthoff en Jaco Brederoo werken er met groot plezier.
2016 week 46 Is outletwinkelcentrum een gevaar voor gouda
2016 week 46 Is outletwinkelcentrum een gevaar voor gouda
Vormt het komende Outlet winkelcentrum in Zoetermeer een gevaar voor de Goudse middenstand? “Ja, het wordt een ramp voor Gouda, tenzij……” , aldus een bezorgde Nico Voogt en Gerard van Erk van Gouda Onderneemt.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen