Gouwestad Magazine 24-10-2016 t/m 30-10-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 43 Meest gastvrije theater van Nederland
2016 week 43 Meest gastvrije theater van Nederland
Weer een prijs voor de Goudse Schouwburg. De ANWB heeft het theater bekroond met de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Een prijs waar ze bij de Schouwburg erg blij mee zijn.
2016 week 43 Clarissenklooster
2016 week 43 Clarissenklooster
Het Clarissenklooster aan de Nieuwehaven in de Goudse binnenstad. Er zijn nog veel resten van dit 15e -eeuwse gebouw bewaard gebleven. Archeologische vereniging Golda wil nu geld inzamelen om de resten een definitieve bestemming te geven.
2016 week 43 Gesprek over Bestuurscrisis gemeente Gouda
2016 week 43 Gesprek over Bestuurscrisis gemeente Gouda
Op 5 juli van dit jaar werden alle wethouders door de gemeenteraad naar huis gestuurd na een motie van wantrouwen. Na een lange zomer heeft Gouda sinds begin oktober weer een nieuw college. Nouja… nieuw… Het college bestaat weer uit dezelfde wethouders, maar zonder VVD-wethouder Laura Werger. Da...
2016 week 43 Stadsjournaal
2016 week 43 Stadsjournaal
In het Stadsjournaal behandelen we verschillende actuele nieuwsflitsen uit Gouda.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen