Gouwestad Magazine 19-9-2016 t/m 25-9-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 38 Gedenkbord
2016 week 38 Gedenkbord
Op vrijdag 16 september onthulde de Belgische ambassadeur een gedenkbord aan de hoek van de Graaf Florisweg en de Willem en Marialaan. Dat deed hij samen met de burgemeester en de kinderburgemeester van Gouda. Het bord geeft de plek aan waar honderd jaar geleden een vluchtoord stond waar Belgische v...
2016 week 38 Gouds Getij
2016 week 38 Gouds Getij
Een onvergetelijke voorstelling bij de Museumhaven. Dat is het theaterspektakel Gouds Getij. Het is een meeslepend stuk dat je meeneemt naar lang vervlogen tijden en de roerige binnenvaartgeschiedenis van Gouda. Vaar mee met het schippersgezin Kromhout dat probeert het hoofd boven water te houden.
2016 week 38 Stadsjournaal
2016 week 38 Stadsjournaal
En ook in het nieuwe seizoen van Gouwestad Magazine hebben we weer een stadsjournaal met actuele nieuwsflitsen uit Gouda.
2016 week 38 Gouda de roze stad
2016 week 38 Gouda de roze stad
In 2018 wordt Gouda de Roze Stad. Gouda organiseert dan Roze Zaterdag. Een dag die dient als ondersteuning van de belangen van homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. En ook al is het pas over een kleine twee jaar… de voorbereidingen zijn al in volle gang. Een gesprek met Nard Colijn en ...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen