Gouwestad Magazine 7-3-2016 t/m 13-3-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.
2016 week 10 Drukkerswerkplaats
2016 week 10 Drukkerswerkplaats
De drukkerswerkplaats is een ambachtelijke werkplaats gevestigd in de Chocoladefabriek. De pers, de letters, het papier: een groep enthousiaste handzetters en drukkers houden een techniek levend die aan de wieg staat van prachtige boekproducties. Zowel op educatiegebied als op evenementengebied biedt de Drukkerswerkplaats kennis en enthousiasme.
2016 week 10 waterpolo
2016 week 10 waterpolo
In de week van 21 tot en met 28 maart wordt in het Groenhovenbad in Gouda het Olympisch Kwalificatie Toernooi waterpolo gehouden. In die week strijden een aantal landen voor een ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Een van de deelnemers is het Nederlandse waterpoloteam. Gerrit Schinkel spreekt in de studio met Maurice Simons en Jack Weber van het organisatiecomité.
2016 week 10 gesprek met wethouder
2016 week 10 gesprek met wethouder
Marianka Peters in gesprek met wethouder Laura Werger.
2016 week 10 nieuws waar je blij van wordt
2016 week 10 nieuws waar je blij van wordt
Dagelijks worden we geconfronteerd met berichten uit de samenleving. Vaak zijn dat niet de vrolijkste berichten. Drie Gouwenaars vonden het drie jaar geleden de hoogste tijd dat er in de media meer aandacht zou worden besteed aan nieuws dat je positief raakt.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen