Gouwestad Magazine - 25 t/m 31 januari 2016
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
2016 week 4 straatinterview
2016 week 4 straatinterview
Winkelcentrum Goverwelle is na zo’n twintig jaar toe aan een opknapbeurt. Er is sprake van toenemende leegstand, een verouderde uitstraling en onvoldoende variatie in winkels. 2016 wordt gebruikt om het bestemmingsplan aan te passen en vergunningen te krijgen, waarna er in 2017 verbouwd kan gaan worden. Gerdine van Wijnmalen mengde zich onder het winkelend publiek en vroeg wat men van de plannen vindt.
2016 week 4 Burgemeester blikt terug
2016 week 4 Burgemeester blikt terug
2015 was een bewogen jaar voor velen. Er gebeurde veel in de wereld, maar ook in Gouda. Burgemeester Milo Schoenmaker blikt terug op 2015 en kijkt vooruit naar 2016.
2016 week 4 Cultuur en historie van Gouda
2016 week 4 Cultuur en historie van Gouda
Film- en documentairemakers Bas van Beukering en Dick Jonker laten de rijke cultuur en historie van Gouda zien. Of het nou gaat over de stadstuinen, het schuren van de grachten of achtergronden van de stadsgilden; Gouda heeft het.
2016 week 4 Familienaam
2016 week 4 Familienaam
In de studio een gesprek met Coretta Bakker van het Stadsarchief over de verrassende verhalen en ontnuchterende onthullingen die schuilgaan achter je familienaam.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen