Gouwestad Magazine 18-4-2016 t/m 24-4-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.


2016 week 16 RoboCupJunior
2016 week 16 RoboCupJunior
We beginnen met de 11-jarigen Gijs van Geloven en Wessel van Vlaardingen. Want zij hebben de eerste plaatst behaald op het NK RoboCupJunior in Eindhoven. Met hun robot ‘Mr Fiction’, die ze zelf hebben gemaakt en geprogrammeerd, wisten ze al hun concurrenten achter zich te laten. 11 jaar en dan al je eigen robot maken.. daar willen we natuurlijk meer van weten en daarom ging verslaggever Mary van Vliet langs bij deze Goudse Wizzkids.
2016 week 16 stadsjournaal
2016 week 16 stadsjournaal
Het stadsjournaal met actuele nieuwsflitsen uit Gouda.
2016 week 16 vooruitblik koningsdag 2016
2016 week 16 vooruitblik koningsdag 2016
Op 27 april is het weer Koningsdag. En dat betekent dat Gouda weer een dag oranje kleurt. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar, want daar zit nog een hele organisatie achter.Een studiogesprek met Maarten ter Meulen van het Oranjecomité in Gouda, over wat we met Koningsdag kunnen verwachten.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen