Gouwestad Magazine 2-5-2016 t/m 8-5-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.


2016 week 18 oranjenacht
2016 week 18 oranjenacht
Dit jaar werd Oranjenacht iets anders gevierd dan we de voorafgaande jaren gewend waren. Artiesten van naam zoals Typhoon, Maan en Kenny B kwamen optreden en deze keer moest het publiek ervoor betalen. U gaat kijken naar een impressie van dit muzikale evenement.
2016 week 18 gesprek met wethouder
2016 week 18 gesprek met wethouder
Marianka Peters gaat voor Gouwestad regelmatig in gesprek met onze burgemeester of een van de wethouders. In deze aflevering ziet u haar in een interview met wethouder Rogier van Tetterloo.
2016 week 18 sensoor
2016 week 18 sensoor
Sensoor heette vroeger SOS Telefonische Hulpdienst en is de grootste organisatie in Nederland die emotionele ondersteuning op afstand biedt. In april 2009 opende Sensoor een vestiging in Gouda. Sensoor is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem en vertrouwelijk telefonisch gesprek. In de studio is trainer/begeleider Jolanda Padding aanwezig. Zij is communicatiemedewerker bij Sensoor.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen