Gouwestad Magazine - 11 t/m 17 januari 2016
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
2016 week 2 straatinterview
2016 week 2 straatinterview
Aan het begin van het jaar beloven we het stellig: minder eten, minder snoepen, meer bewegen. De vraag is: hoelang houden we het vol?
2016 week 2 sport item Jiu jitsu
2016 week 2 sport item Jiu jitsu
Deze week een mooie reportage van Sportschool Den Edel met bijzondere aandacht voor Jiu Jitsu. Komt deze sportieve vechtsport uit Brazilië of Japan?
2016 week 2 Gouda Erasmus jaar 2016
2016 week 2 Gouda Erasmus jaar 2016
Een overzicht van evenementen en interviews waarbij de boeiende denker Erasmus in het zonnetje staat. De Man met de Hoed is tenslotte 500 jaar Gouwenaar. Dat zal veel extra toeristen gaan trekken. Zelfs de Moeder van Erasmus speelt een belangrijke rol in het straatbeeld.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen