Gouwestad Magazine - 1 t/m 7 februari 2016
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
2016 Week 5 Muziekkamer
2016 Week 5 Muziekkamer
De Goudse Muziekkamer is een initiatief van Ed Hofstrede en Frank Speet. In deze kamer kunnen mensen muziek luisteren en maken. Daarnaast kan er ook kapotte apparatuur gemaakt worden. Hoe dit werkt en eruit ziet, ziet u in een reportage van Gouwestad.
2016 Week 5 Stadsdichter
2016 Week 5 Stadsdichter
Stadsdichter Ruud Broekhuizen is nog maar kort in functie, maar gelukkig heeft hij nog tijd kunnen maken voor Gouwestad. We zien en horen hem bij de PWA-kazerne in Gouda.
2016 Week 5 Maarten Groenendijk
2016 Week 5 Maarten Groenendijk
Stadsarcheoloog Maarten Groenendijk heeft een bijzonder jaar achter de rug. Opgravingen in de Goudse Sint-Janskerk hebben letterlijk en figuurlijk veel stof doen opwaaien.
2016 Week 5 GoudApot
2016 Week 5 GoudApot
GoudApot is een stichting met een bepaald geldbedrag in kas waar Gouwenaars een beroep op kunnen doen als zij een goed idee of plan hebben. Hoe dat precies in z'n werk gaat, wordt in de studio besproken met twee vertegenwoordigers van de stichting, te weten Wim van Beek en Bram Talman.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen