Folk Roots

  

De herhalingen van FolkRoots zijn op Maandag om 19:00 uur en op Woensdag om 22:00 uur

Donderdag 19 April 2018:


Vanavond als eerste aandacht voor het album Diffractions van Ollie King.

          


Het 2de deel van deze uitzending zal een deel van een liveconcert van Jez Lowe zijn.  Dit concert is opgenomen op 19 Februarie 2016 bij Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk aan de Rijn.

          Donderdag 26 April 2018:

Vanavond eerst aandacht voor het album Last Night's Fun! van een duo dat tegenwoordig een trio is en zich ook Last Night's Fun! noemt. Dit is alvast een kleine kennismaking met hun muziek. Wilt u meer vanze horen, kom dan op vrijdag 11 mei naar Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn want vanaf 20:30 uur geven ze daar een concert.
 

        
 

Het 2de deel van deze uitzending zal een deel van een liveconcert van Vicky Swan & Jonny Dyer zijn.  Dit concert is opgenomen op 17 Oktober 2016 bij Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk aan de Rijn.     

        

Als U een complete playlist van de uitzending wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn heeft de volgende concerten gepland:

   
  Een impressie van de muziek van Last Nights Fun kunt U horen in de uitzending van 26 april.
 VR 11 MEI 2018  promofoto
Last Nights Fun (GB, IRL) 
 
Website: chrisanddenny.co.uk

Meer informatie over de optredende groepen kunt U vinden op www.ttfolk.nl

Waar, hoe laat?
Ons podium staat in de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a.d.Rijn. Onze concerten beginnen rond half negen. De zaal is open vanaf acht uur.

Adres: Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. Het Arie Hogenespad is een zijstraat van de Kerklaan. De Ridderhof is gelegen naast het Prins Willem Alexander-zwembad.
 

 

Onderwerpen