Folk Roots

Gemaakt door: Ton Dekker
Wanneer: Donderdag 19.00-20.00 uur
Herhaling: Maandag 19.00 uur en Woensdag 22:00 uur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Folk Roots  laat U kennis maken met de vele soorten wereldmuziek die er zijn. De nadruk ligt op de keltische muziek uit Engeland, Ierland, Scotland, Wales, Frankrijk en Spanje. Ook muziek die raakvlakken heeft met folkmuziek komt aan bod. U wordt op de hoogte gehouden van folkconcerten in de folkclub in Koudekerk aan de Rijn . Bijna altijd wordt er door de optredende artiesten toestemming gegeven om het concert op te nemen. U kunt daarna een samenvatting van de opnamen van deze concerten horen in het programma.
De eerste donderdag van de maand zal de muziek afkomstig zijn uit de niet keltische landen en uit de rest van de wereld.
Voor op- en aanmerkingen, het geven en vragen van informatie en al dies meer, kunt U altijd een e-mailtje sturen naar bovengenoemd e-mailadres.


  

De herhalingen van FolkRoots zijn op Maandag om 19:00 uur en op Woensdag om 22:00 uur

Donderdag 11 Oktober 2018:


Vanavond het derde deel van een vierluik over Fairport Convention gebaseerd op het in 2017 live opgenomen album What We Did On My Our Saturday.

          


Het 2de deel van de uitzending is een deel uit een liveconcert dat Jez Lowe gaf op 19 februari 2016 bij Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn.
            

          
Donderdag 4 Oktober 2018:

Vanavond een uur wereldmuziek omdat het de 1ste donderdag van de maand is.

           

 


          Als U een complete playlist van de uitzending wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn heeft de volgende concerten gepland:

 
VR
02
NOV

2018
promofotoA Song Journey: Edo Donkers, Abel de Lange, Louis Terburg en Jan Donkers (NL)
LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (Song Journey bij Meneer Frits)
LINK: ↪ Website Edo
 
VR
23
NOV

2018
promofotoOther Roads (GB)
LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (at Trouble Tree 2012)
 

Meer informatie over de optredende groepen kunt U vinden op www.ttfolk.nl

Waar, hoe laat?
Ons podium staat in de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a.d.Rijn. Onze concerten beginnen rond half negen. De zaal is open vanaf acht uur.

Adres: Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. Het Arie Hogenespad is een zijstraat van de Kerklaan. De Ridderhof is gelegen naast het Prins Willem Alexander-zwembad.
 

 

 

 

Onderwerpen