That which can be asserted without evidence can be ampicillin sulbactam canada dismissed..

Folk Roots

Gemaakt door: Ton Dekker
Wanneer: Donderdag 19.00-20.00 uur
Herhaling: Maandag 19.00 uur en Woensdag 22:00 uur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Folk Roots  laat U kennis maken met de vele soorten wereldmuziek die er zijn. De nadruk ligt op de keltische muziek uit Engeland, Ierland, Scotland, Wales, Frankrijk en Spanje. Ook muziek die raakvlakken heeft met folkmuziek komt aan bod. U wordt op de hoogte gehouden van folkconcerten in de folkclub in Koudekerk aan de Rijn . Bijna altijd wordt er door de optredende artiesten toestemming gegeven om het concert op te nemen. U kunt daarna een samenvatting van de opnamen van deze concerten horen in het programma.
De eerste donderdag van de maand zal de muziek afkomstig zijn uit de niet keltische landen en uit de rest van de wereld.
Voor op- en aanmerkingen, het geven en vragen van informatie en al dies meer, kunt U altijd een e-mailtje sturen naar bovengenoemd e-mailadres.


  

De herhalingen van FolkRoots zijn op Maandag om 19:00 uur en op Woensdag om 22:00 uur


Donderdag 14 November 2019:

Vanavond beginnen we met het album The Lost Boys van Sam Kelly.
          

 

Na Sam Kelly een 25 minuten durend deel uit het concert dat Vicky Swan & Jonny Dyer gaven bij Trouble Tree Folk Music in Koudekerk a/d Rijn op 25 januari 2019.
          


Donderdag 07 November 2019:

Omdat het de eerste donderdag van de maand is, weer een uurtje wereldmuziek
          


Veel luistergenoegen.


 

Als U de complete playlist van een uitzending wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn heeft de volgende concerten gepland:

 

 
 
VR
08
NOV

2019
promofoto Jenny Wren & her Borrowed Wings (GB)

Akoestische rhythm en blues met een vleugje country. Krachtige, emotionele zang ondersteund door contrabas en gitaren. Innovatieve combinaties van muzikale invloeden afkomstig uit de allerbeste delen van de roots / americana muziektradities. Dit Britse trio speelt originele muziek met indrukwekkend muzikaal vakmanschap. De band bestaat uit drie gevestigde muzikanten; Jenny Trilsbach zang en contrabas, Ben Fisher op Resophonic gitaar en zang en Ben Gallon op de akoestische gitaar en zang. Alle drie schrijven zij materiaal voor de band, elk met hun eigen stijl en smaak. Hun 2e album in 2016 "A Soup" bevat muziek teruggebracht tot de essentie waar het allemaal draait, het overbrengen van emoties. Deze intense aroma's zijn gerijpt en zorgvuldig verfijnd tijdens de uitgebreide live optredens van deze topband.

Acoustic Rhythm and Blues blushed with country

LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (The Jamboree)
 
VR
22
NOV

2019
promofoto The Mile Roses (GB)

Kate Bramley, Simon Haworth en Kari Macleod zijn drie singersongwriters met en uit eclectische en verschillende roots. Geboren uit een muzikale interesse in zowel Britse folk en de transatlantische connectie met hedendaagse country en americana. Inmiddels hebben zij een snel groeiende reputatie verworven in de Engelse folkscene. Orginele songs en drie stemmen close harmony begeleid met gitaren, fretless bas, citer, mandolien en fiddle duels zorgen voor "haunting ballads, swinging country, celtic roots and driving folk choruses". Kortom een superband bij TTFolk.

LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (the song 'The Mile Roses')
 
VR
06
MRT

2020
promofoto Vera van Heeringen Trio (NL, GB)
LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (Clinch Mountain Backstep)
LINK: ↪ Facebook
 
VR
27
MRT

2020
promofoto The Brothers Gillespie (GB)
LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Sample (Golden One)
 
VR
24
APR

2020
promofoto Whispering Tree (USA)
LINK: ↪ Website
LINK: ↪ Youtube (Garden)
LINK: ↪ Album 'Invisible forces'
LINK: ↪ Youtube (Space oddity)
 
Meer informatie over de optredende groepen kunt U vinden op www.ttfolk.nl

Waar, hoe laat?
Ons podium staat in de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a.d.Rijn. Onze concerten beginnen rond half negen. De zaal is open vanaf acht uur.

Adres: Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. Het Arie Hogenespad is een zijstraat van de Kerklaan. De Ridderhof is gelegen naast het Prins Willem Alexander-zwembad.
 

 

 

 

 

Onderwerpen