Folk Roots

Gemaakt door: Ton Dekker
Wanneer: Donderdag 19.00-20.00 uur
Herhaling: Maandag 19.00 uur en Woensdag 22:00 uur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Folk Roots  laat U kennis maken met de vele soorten wereldmuziek die er zijn. De nadruk ligt op de keltische muziek uit Engeland, Ierland, Scotland, Wales, Frankrijk en Spanje. Ook muziek die raakvlakken heeft met folkmuziek komt aan bod. U wordt op de hoogte gehouden van folkconcerten in de folkclub in Koudekerk aan de Rijn . Bijna altijd wordt er door de optredende artiesten toestemming gegeven om het concert op te nemen. U kunt daarna een samenvatting van de opnamen van deze concerten horen in het programma.
De eerste donderdag van de maand zal de muziek afkomstig zijn uit de niet keltische landen en uit de rest van de wereld.
Voor op- en aanmerkingen, het geven en vragen van informatie en al dies meer, kunt U altijd een e-mailtje sturen naar bovengenoemd e-mailadres.


  

De herhalingen van FolkRoots zijn op Maandag om 19:00 uur en op Woensdag om 22:00 uur

De FolkRoots archieven gaan weer open!

De komende 5 weken gaan de archieven van FolkRoots weer open want sommige concerten waren te mooi om ze maar 1 keer uit te zenden.

Donderdag 16 Mei 2019:

Norland Wind en Maria Dunn

Donderdag 23 Mei 2019:

Altan en CCC Inc

Donderdag 30 Mei 2019:

Ad VanderVeen en Fernhill

Donderdag 6 juni 2019:

Quatro Ventos en 2 Duos

Donderdag 13 Juni 2019:

Malinki en Johnny Silvo

                   
Elke uitzending wordt afgesloten met een instrumental van Fairport Convention van hun album Expletive Delighted.
Veel luistergenoegen.

Op 20 Juni gaan we weer door op de bekende manier met op die avond het album Hummingbird van John Smith en een liveconcert van Sam Kelly.Als U een complete playlist van de uitzending wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn heeft de volgende concerten gepland:

Zodra bekend is welke concerten er dit najaar gaan komen, worden ze hier bekendgemaakt.

 

Meer informatie over de optredende groepen kunt U vinden op www.ttfolk.nl

Waar, hoe laat?
Ons podium staat in de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a.d.Rijn. Onze concerten beginnen rond half negen. De zaal is open vanaf acht uur.

Adres: Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. Het Arie Hogenespad is een zijstraat van de Kerklaan. De Ridderhof is gelegen naast het Prins Willem Alexander-zwembad.
 

 

 

 

 

Onderwerpen