SUCSEZ heet voortaan Heilbron!

SUCSEZ heet voortaan Heilbron!
 
Vorig jaar is onafhankelijk verzekeringsadviseur SUCSEZ uit Reeuwijk achter de schermen haar krachten gaan bundelen met Heilbron. SUCSEZ als grootste onafhankelijke zorgverzekeringsspecialist van Nederland en Heilbron als vertrouwde partij op het gebied van schade- en verzuimverzekeringen, pensioenen en hypotheken.
 
“Een mooie samenwerking, want we vullen elkaar goed aan. Gecombineerd kunnen wij namelijk nog meer voor onze relaties betekenen. Voor de duidelijkheid communiceren wij voortaan vanuit één naam.”, aldus directeur Bas van Twillert. Vanaf 1 juni 2018 voert SUCSEZ ook de naam Heilbron. Heilbron heeft dankzij haar rijke geschiedenis een gevestigde naam in het oosten van het land en in verzekeringsland.
 
Als vanouds
“Onze expertise en ons werkgebied worden dus uitgebreid, maar onze service, voorwaarden en persoonlijke benadering blijven als vanouds.” Met het samengaan kunnen particulieren en bedrijven bij de adviseur in Reeuwijk nu ook terecht voor bijvoorbeeld sociale verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
 
De naamswijziging voor het advieskantoor heeft geen consequenties voor de 24-uurs bereikbaarheid en het telefoonnummer. “Dat blijft onveranderd.”, zo benadrukt Bas van Twillert. “Onze dienstverlening blijft gericht op het in kaart brengen van risico’s en het gezamenlijk kijken hoe men deze risico’s kan verminderen, voorkomen of verzekeren.”

Onderwerpen