Doemee-dagen bij Gemiva-SVG GroepDoemee-dagen bij Gemiva-SVG Groep
 
De Gemiva-SVG Groep houdt in haar hele werkgebied in de week van 12 t/m 17 maart Doemee-dagen. Op tal van locaties kunnen belangstellenden meekijken, meewerken, meedoen of informatie krijgen over werken bij de zorgaanbieder.
 
De organisatie ondersteunt mensen met een beperking. Door het aantrekken van de arbeidsmarkt is er op veel locaties van de stichting plaats voor nieuwe medewerkers. Ook is er plaats voor stagiaires, vrijwilligers en voor mensen die werken en leren willen combineren.

Om belangstellenden een beeld te geven van de veelzijdigheid van de organisatie zijn er op veel locaties van de organisatie een week lang Doemee-dagen in o.a. kinderdagcentra, activiteitencentra voor volwassenen, zorgboerderijen en woonlocaties. Belangstellenden kunnen tijdens de Doemee-dagen direct op de werkplek actief aan de slag.

Via een speciale website (www.gemiva-svg.nl/doemee) kiezen zij zelf op welke locatie zij aan welke activiteit ze deelnemen.  De activiteiten zijn verspreid over een hele week, zodat mensen zich voor meerdere activiteiten kunnen aanmelden.
 

Onderwerpen