Makkelijk en voordelig samen reizen naar Gouda bij Kaarslicht

TPL_WARP_MODIFY


 

Makkelijk en voordelig samen reizen naar Gouda bij Kaarslicht
 

Arriva en Gouda bij Kaarslicht slaan de handen ineen voor makkelijk en voordelig vervoer naar het bekende lichtfeest in Gouda op 13 december. In alle stads- en streekbussen in de regio worden die dag speciale Samenreisdagkaarten verkocht voor maar 9,95 euro. Daarmee kunnen twee tot en met vijf personen naar het centrum van Gouda reizen en weer terug. Reizigers met deze speciale dagkaart krijgen ook nog korting op hun eerste drankje in het pop-uprestaurant in de Gouwekerk.
 
OV-vervoer zorgt voor minder drukte op de wegen rondom de binnenstad van Gouda. Voor bezoekers van het lichtfeest is de bus alleen maar makkelijk: ze vermijden de volle parkeerplaatsen, hoeven niet meer te pendelen naar de binnenstad en kunnen rustig een glaasje glühwein meedrinken. De Samenreisdagkaart is gewoon te koop bij de buschauffeur. Contanten zijn daarvoor niet nodig: er kan (uitsluitend) worden betaald met pinpas (ook contactloos).
 
Met twee tot vijf personen reizen voor maar 9,95 euro
Op één Samenreisdagkaart kan met minimaal twee en maximaal vijf personen worden gereisd, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. (Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee.) De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, behalve op buslijn 45 (Den Haag - Leiden). De kaart is ook geldig (maar niet te koop) in de buurtbus. Meer informatie over de Samenreisdagkaart en de kortingscoupon staat op arriva.nl/gbk.
 
Met de auto: parkeren en pendelen met Arriva
Wie toch met de auto komt, wordt vanaf de A12 of N207 (vanuit Alphen aan den Rijn) met borden naar parkeerterreinen aan de Groenheuvel en op de Gentseweg geleid. Daar staan gratis pendelbussen van Arriva klaar, die vanaf 16.00 uur continu naar het centrum rijden en weer terug naar de parkeerplaats. De laatste pendelbus vertrekt om 23.00 uur vanaf de bloemenkiosk aan de overkant van het bus-/treinstation (Centrumzijde).

Meer informatie over Gouda bij Kaarslicht staat op www.goudabijkaarslicht.nl.  
 

 

Onderwerpen