Ruim 8000 huishoudens kiezen voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

TPL_WARP_MODIFY

 
 
 
       
     
       
    25 juli 2019

Ruim 8000 huishoudens kiezen voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen
 

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis is succesvol afgesloten. Ruim 8.000 deelnemers hebben het aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem geaccepteerd. Tot en met oktober 2019 worden ruim 80.000 zonnepanelen geplaatst in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland.
 
Scherpe prijs           
Leveranciers SolarNRG, Ecorus, 365zon.nl, enie.nl en Gutami wonnen op 2 mei de veiling. Zij boden de scherpste prijs voor een compleet zonepanelensysteem van goede kwaliteit. De prijs ligt gemiddeld € 1.100 lager dan de actuele marktprijs (bron Milieu Centraal).
 
Eerste installaties gerealiseerd
Namens de leveranciers heeft Vereniging Eigen Huis de ruim 28.000 deelnemers een persoonlijk aanbod gestuurd voor een compleet zonnepanelensystem, inclusief installatie, garanties en monitoring. Ruim 8000 deelnemers hebben het aanbod geaccepteerd. Inmiddels zijn de eerste systemen al bij de mensen thuis geïnstalleerd.
 
Grote bijdrage aan verduurzaming
Tot en met oktober 2019 worden naar schatting 80.000 zonnepanelen via de actie geplaatst. Dit betekent een jaarlijkse vermindering van 9.500 ton CO₂-uitstoot. De deelnemers van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen leveren zo een grote bijdrage aan de verduurzaming van de regio. Daarnaast besparen de nieuwe zonnepaneleneigenaren samen jaarlijks bijna ruim 3 miljoen euro op hun energiekosten.
 
Nieuwe actie
Woningeigenaren die ook interesse hebben in zonnepanelen kunnen zich vrijblijvend registeren op eigenhuis.nl/collectieve-inkoop-zonnepanelen. Vereniging Eigen Huis informeert hen zodra er een Collectieve Inkoop Zonnepanelen start in hun regio.
 
   
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Onderwerpen