Inmiddels gingen al 329 Reeuwijkse dorpsgenoten u voor!

TPL_WARP_MODIFYInmiddels gingen al 329 Reeuwijkse dorpsgenoten u voor!
 
Toen het Burgerinitiatief Reeuwijk vorige week riep dat het doel 350 ingevulde enquêtes was, voelden ze zich even een Jack Russel. Een te klein hondje, dat heel dapper en stoer doet.

Maar inmiddels staat de teller op 329 respondenten. Nog maar 21 te gaan!

 
Dat het onderwerp ‘de Zoutmansweg/Raadhuisweg’ alle gemoederen blijft bezighouden is inmiddels wel duidelijk. Volgens de cijfers is nog steeds bijna een kwart van het dagelijks autoverkeer ongewenst sluipverkeer, wordt er te vaak te hard gereden en ervaren aanwonenden veel overlast.
 
Daarom pakte het net opgerichte Burgerinitiatief Reeuwijk de uitdaging op om online een enquête te lanceren.
Samengesteld met de input van de gemeente, de wijkteams en inwoners.
 
‘We hebben ons best gedaan om ieder mening er zorgvuldig uit te filteren, want als Burgerinitiatief vinden wij in dit geval zelf helemaal niks’!, aldus de voorzitter. De enquête heeft ‘slechts’ tot doel om alle gevoelens van onze dorpsgenoten zo volledig mogelijk in beeld te brengen en die inventarisatie presenteren we straks aan het gemeentebestuur.
Nadrukkelijk zonder een voorkeur voor een van de mogelijke oplossingen.
 
Reeuwijk-Brug kent zo’n 3.300 huishoudens en inmiddels hebben al 329 respondenten de online-vragenlijst ingevuld.
Dat is bijna 10 % en daar is het Burgerinitiatief Reeuwijk erg blij mee.
 
‘Dit is overigens niet het enige project van het Burgerinitiatief. Zo organiseren zij op 8 februari 2018 een unieke verkiezingsbattle in zalencentrum de Brug en het merendeel van de politieke partijen heeft al toegezegd mee te doen.
Natuurlijk gaan ook de inwoners van Reeuwijk-Brug en Sluipwijk actief betrokken worden bij de opzet. 
 
Wat betreft de Raadhuisweg/Zoutmansweg telt Iedere mening. Daarom staat de enquête nog tot half januari online en is te vinden via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/R8CJG5L of via de website www.burgeriniatief.nl

Onderwerpen