In 2020 is er weer Kom Binnen Bij Bedrijven

 

In 2020 is er weer Kom Binnen Bij Bedrijven
 
In 2020 vindt Kom Binnen Bij Bedrijven 2020 vindt plaats van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020. Een actieweek in acht gemeenten in het Groene Hart waarin werkzoekenden, studenten en scholieren op bezoek gaan bij heel diverse bedrijven en organisaties. In deze week krijgen zij de mogelijkheid om vrijblijvend bij bedrijven te gaan binnenkijken en praten over eenbaan of een stage. Bedrijven en organisaties in alle branches krijgen interessant potentieel personeel over de vloer. Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 was een succes.
Van editie 2020 wordt net zoveel verwacht.

 
Contact met werkgevers en werknemers
Kom Binnen Bij Bedrijvenis voor bedrijven en organisatiesdé kans om in contact te komen met potentiële medewerkers van verschillende opleidingsniveaus en met scholieren en studenten die stage willen lopen. Voor iedereen die een baan of stage zoekt of die eraan denkt om het roer eens helemaal om te gooien is Kom Binnen Bij Bedrijven een vrijblijvende manier om de mogelijkheden te verkennen.
 
Meer informatie en inschrijven
Bedrijven en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kombinnenbijbedrijven.nl. Op de website zijn tips te vinden om een succesvol bedrijfsbezoek te organiseren. Op kombinnenbijbedrijven.nl is ook voor werkzoekenden veel handige informatie te vinden. Nieuws en weetjes zullen worden gedeeld via social media van onder andere de deelnemende bedrijven.
 
Tip 1 is: noteer maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020.
 
Succesvol initiatief
Kom Binnen Bij Bedrijvenis geïnitieerd door het regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs én overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. In 2019 ontvingen meer dan 300 bedrijven in de buurt meer dan 1700 geïnteresseerden. Tientallen van hen vonden een nieuwe baan of stage.
 
Aan editie 2020 doen de volgende gemeenten mee: Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas.
 
 

Onderwerpen