Rookvrij in 2019!Rookvrij in 2019!

Stoppen met roken heeft altijd zin! Mensen ervaren stoppen met roken echter als erg moeilijk. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger. De basisverzekering vergoedt deze begeleiding volledig. Bovendien bespaar je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je zo’n 2.500 euro per jaar de lucht in! Voor wie extra steun wil bij het stoppen, start op dinsdagavond 12 maart de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Gouda.

Samen stoppen
Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn belangrijk voor het slagen van een stoppoging. Deze extra steun wordt door de deelnemers aan de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ als zeer positief ervaren. De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur.
De training wordt georganiseerd door de GGD Hollands Midden,SineFuma en Zorgbrug en wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De meeste verzekeraars rekenen daarbij wel het Eigen Risico.
 
Tijd en plaats
De training start dinsdag 12 maart a.s. De bijeenkomsten duren van 19.00 uur tot 20.30 uur en vinden plaats in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. De laatste bijeenkomst is op 30 april.
 
Aanmelden
Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 88 951 95. Aanmelden kan tot 5 maart 2019. 

Onderwerpen