Groei en Bloei:Lezing De beleving van Kleur in de tuin door Martje van den BoschLezing: DeBeleving van kleur in de tuin- Martje v.d. Bosch
 
Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 12 februari a.s. om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Martje van den Bosch.

Een tuin is bij uitstek een plek om te genieten en rust te vinden, maar ook een plek die nieuwe energie geeft. Hoe we een tuin waarderen en de kleuren erin ervaren wordt mede bepaald door wat we mooi vinden. Factoren die daarin een rol spelen, komen aan de orde, evenals de eigenschappen en effecten van kleuren.

De beleving van kleur in de tuin helpt je om je eigen  kleurvoorkeur te begrijpen. Maar het is ook een heel praktisch verhaal met veel aandacht voor beplanting en naast de beschrijving hoor je tips voor de verzorging en doe je ideeën op om in je eigen tuin aan de slag te gaan. De presentatie wordt ondersteund door prachtige foto’s!

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei.
Niet‑leden betalen een entree van €5,00.

Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.
Meer informatie over deze activiteit vindt u op www.gouda.groei.nl   

Onderwerpen