Bluesrockgitarist Frans Blind met band live in Ammerstol

Bluesrockgitarist Frans Blind met band live in Ammerstol

Ammerstol/Krimpen aan den IJssel - De Krimpense bluesrockgitarist Frans Blind treedt zondagmiddag 3 februari om 16:00 uur op in Het Gebouw, Lekdijk 75 te Ammerstol. Het is in korte tijd het tweede middagconcert dat hij geeft met zijn Polderband. “We merken dat mensen ’s zondags aan het einde van de middag zin hebben in een lekkere borrel en lekkere muziek. Haha, past meer bij onze leeftijd, ja. Vandaar dat wij steeds vaker aanvragen krijgen voor middagconcerten,” vertelt de gitarist.

Speciaal voor het concert in Het Gebouw heeft De Polderband een selectie gemaakt van de 25 populairste nummers uit optredens van de afgelopen 25 jaar. “Het is een bonte lijst geworden met oudere muziek uit de jaren zeventig, maar ook met nieuwere countryrock.
Dat zijn liedjes die onze zangeres Christine Punselie heeft meegenomen toen ze zich eind vorig jaar bij ons aansloot,” aldus Frans Blind.

In De Polderband spelen verder bekende muzikanten uit de Krimpenerwaard, zoals slaggitarist René de Beuk, bassist Boetje Sengkerij en drummer Hans Siefert. De band wordt gecompleteerd door Pieter Harcksen (gitaarsynthesizer).

De Polderband bestaat al meer dan 25 jaar. Het geluid is breed, dynamisch, orkestraal en indringend. Alle leden hebben een lange staat van dienst in de pop- en rockmuziek. Vier van de zes mensen hebben ook nog in de bekende funkformatie The (Frozen) Frog gespeeld.
De zaal is open vanaf 15:00 uur; het optreden omvat twee sets en duurt van 16:00 uur tot 19:00 uur, inclusief een pauze.

De entree bedraag € 5. Het Gebouw, Lekdijk 75, Ammerstol.

Onderwerpen