Kom met je kabouters naar de kaboutersKom met je kabouters naar de kabouters

 Kabouterweek in het Bentwoud van start op 20 oktober
 
Staatsbosbeheer organiseert in de herfstvakantie de landelijke Kabouterweken.

Ook in het Bentwoud kunnen de kinderen genieten van het Kabouterpad. In de week van 20 t/m 28 oktober staat Staatsbosbeheer met haar mobiele kantoor bij de start van het kabouterpad. Daar kun je de vooraf gereserveerde kaboutertas ophalen en met het kabouterboek, puntmuts en rugzak de opdrachten doen in het bos. We hebben dit jaar een mooie kleurplaat klaarliggen die je in de tent lekker kunt versieren. Boek online en wellicht win je er wel een lekker weekendje weg mee!
 
> Kijk voor een voorproefje van de Kabouterweek op www.kabouterweek.nl.
 
Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom op het kabouterpad in het Bentwoud. Tijdens de Kabouterweek, maar ook daarbuiten, kun je met de (klein)kinderen speuren naar kaboutersporen. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, verkleed als kabouter met een rode puntmuts, kaboutertas (met koek en drinken) en rood geschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur. Het kabouterpad kost € 5,- per kind.
 
Een dagje naar de kabouters in het Bentwoud moet je vooraf boeken via www.kabouterweek.nl of via www.staatsbosbeheer.nl.  Meer informatie over Bentwoud is ook te vinden op www. bentwoud.nl 

Onderwerpen