Duo Zomerconcert OBK op 6 juli
Duo Zomerconcert OBK op 6 juli
 
Geheel volgens traditie houdt Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen onder leiding van Mark van Mil ter afsluiting van haar muzikale seizoen op zaterdag 6 juli haar pleinconcert en volgt de trekking van de traditionele verloting.

Een beetje anders dan u gewend bent. Dit jaar wordt er een Duo Concert gegeven met de bevriende Muziekvereniging Prinses Marijke onder leiding van Willem Stoops uit Geldermalsen.
Ook de aanvangstijd is anders, namelijk om 13.00 uur, qua tijdstip een soort lunchconcert.
De locatie is ongewijzigd, de parkeerplaats van de Lindenlaan.
 
Het opleidingsorkest onder leiding van Mark van Mil bijt het spits af. Zij spelen onder andere Bicycle Race en Alladin. Het eerste deel van de trekking volgt dan. Daarna is het grote orkest aan de beurt en spelen zij onder andere de filmmuziek uit Jurassic Park, The Hunchback of the Notre Dame en muziek uit de film Brave. Na het tweede gedeelte van de trekking schuift Prinses Marijke aan en worden er gezamenlijk een aantal lichte nummers gespeeld, zoals bijvoorbeeld Light Walk, Condacum en de Spaanse klapper El Torico de la Cuerda.
 
Maar hierna is het nog niet gedaan: de verenigingen vertrekken naar Geldermalsen om het daar in het Lingepark nog eens dunnetjes over te doen.
De aanvang van het concert daar is 17.00 uur en hier is natuurlijk Muziekvereniging Prinses Marijke de hoofdact. Dus als u zin hebt het mooie stadje Geldermalsen een bezoek te brengen en een weergaloos muziekgebeuren mee te maken bent u van harte welkom in het Lingepark.
 
Voor de verloting van OBK zijn weer mooie prijzen te winnen. Op dit moment worden de loten nog huis aan huis verkocht, maar ook tijdens het concert zijn er nog wat loten beschikbaar mocht u de verkopers hebben gemist en u toch mee wilt doen.
 
Muziekvereniging OBK hoopt u op zaterdag 6 juli om 13.00 uur te mogen begroeten op haar pleinconcert op de Lindenlaan en wellicht ook in Geldermalsen in het Lingepark om 17.00 uur.
 
Leden en bestuur van OBK wensen u een mooie zomer en zien u graag op haar concerten in het komende seizoen.
 
www.obkdriebruggen.com
of volg ons via Facebook; https://www.facebook.com/OBKDriebruggen


 

Onderwerpen