Blaaswerk en Chabert en Suite op het Concordiaplein in HaastrechtBlaaswerk en Chabert en Suite op het Concordiaplein in Haastrecht
 
Zondag 2 juni om 14.00 uur spelen Blaaswerk en Chabert en Suite ‘onder de luifel’ van Theater Concordia op het Concordiaplein in Haastrecht.
Blaaswerk speelt alles tussen bigband en fanfare in. Het sextet presenteert verschillende muziekstijlen met een bijzonder geluid. Het repertoire gaat van klassiek naar modern, vaak swingend. Te denken valt aan muziekstijlen als Joegoslavische muziek, salsa, polka’s, jazz, filmmuziek.

Chabert en Suite speelt heerlijke dansbare muziek. De enige echte jazzy-lounge band van uit de driehoek Zoeterwoude – Hazerswoude - Alphen aan den Rijn, en één van de weinige muziek­gezelschappen met een aangenaam geluidsvolume. Het repertoire van Chabert en Suite kenmerkt zich door gemakkelijk in het oor klinkende popsongs en Franse chansons, vaak verpakt in een jazzy jasje.

Blaaswerk en Chabert en Suite beginnen op zondag 2 juni om 14.00 uur op het Concordiaplein 1 in Haastrecht. De toegang is gratis.

Onderwerpen