Amazing Stroopwafels en Change of Key in HaastrechtAmazing Stroopwafels en Change of Key in Haastrecht
 
Zondag 19 mei om 14.00 uur treden de bands Amazing Stroopwafels en Change of Key op op het Concordiaplein in Haastrecht. Toegang is gratis!!
 
Verlenging van Country Café Concordia!! Niet alleen op de 8 laatste zondagen in de maanden met een R, maar ook op zondag 19 mei op het mooie plein voor Theater Concordia, kan er weer genoten worden van muziek! De toegang is gratis, het plein gaat open om 13.30 uur. Diverse stands voor lekker eten en heerlijk drinken staan dan gereed om er weer een onvergetelijke happening van te maken.
Het is niet toegestaan om eigen consumpties/snacks mee te brengen.
 
The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.
 
Het uitgebreide repertoire van het huistrio Change of Key, gaat er ook deze middag weer voor zorgen dat alle facetten, van traditionele – tot hedendaagse country muziek, bluegrass en singer/songwriter songs de revue gaan passeren.
 
Bij slecht weer zullen de bands binnen in Theater en Grandcafé Concordia optreden.
 
Amazing Stroopwafels en Change of Key beginnen op zondag 19 mei om 14.00 uur. Toegang is gratis. 

Onderwerpen