Fleetwood Mac Tribute: Mirage in theater Concordia 20 aprilFleetwood Mac Tribute: Mirage in theater Concordia 20 april
 
Zaterdag 20 april treedt de Fleetwood Mac Tribute band Mirage op in Theater Concordia in Haastrecht.
 
De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de gouden hits van weleer nieuw leven inblazen. Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need Your Love So Bad’ en ‘Albatros’.
 
De songs worden weergaloos vertolkt, onder anderen door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ en ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijphoeden. Ook de van Christine McVie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen.
 
En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.
Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de spectaculaire ex-Wild Romance-drummer Guzz Genser en benjamin van de band, bassiste Joyce van der Hoorn.
 
De uitstekende leadzangkwaliteiten van ieder voor zich garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van een van de meest muzikale popbands ooit! In deze topbezetting waan je je terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac – in de interpretatie van Mirage – als nooit tevoren!
 
Mirage begint op zaterdag 20 april om 20.15 uur te spelen. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. Kaarten (à € 17,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).
 

Onderwerpen