Concordia Filmavond BYOS: La La LandConcordia Filmavond BYOS: La La Land
 
 Op donderdagavond 28 maart is er weer een Concordia Filmavond BYOS in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘La La Land’.
 
Bring Your Own Seat (BYOS)om te genieten van het verhaal van Sebastian en Mia. Zij komen nader tot elkaar dankzij een gemeenschappelijk verlangen om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen verscheurd dreigen te worden.
 
Winactie: Gratis naar films in het theaterseizoen 2019/2020
Voor diegene die de meest chille stoel/bank/zitzak/fauteuil meeneemt naar de BYOS = Bring Your Own Seat film-avond wint een leuke prijs.
De meest fotogenieke zetel wint namelijk een heel jaar lang gratis toegang voor de Concordia filmavonden. Dat is wel de moeite waard om met je stoel te gaan sjouwen toch?
 
Concordia Filmavond BYOS begint donderdag 28 maart om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm.
Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). 

Onderwerpen