Familiefilm ‘Coco Dancer’ in Theater ConcordiaFamiliefilm ‘Coco Dancer’ in Theater Concordia
 

In de voorjaarsvakantie draait op woensdagmiddag 27 februari de familiefilm ‘Coco Dancer’ in Theater Concordia in Haastrecht.
Kom je ook kijken?
 
Disney-Pixars Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.
 
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen maken ze een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.
 
Coco Dancer begint woensdag 27 februari om 14.00 uur. Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
 

Onderwerpen